De acht sociale startups van Move2Social zijn de afgelopen maanden hard aan het werk geweest om hun maatschappelijke en ondernemende ambities waar te maken. De uiteenlopende en vernieuwende business ideeën hebben geleid tot concrete business plannen. Nu de next steps! Tijdens het slotevent op 3 juli in Oisterwijk pitchen de ondernemers hun plannen aan een divers publiek van belangstellenden, waaronder financiers en netwerkpartners. Hier moet je bij zijn!

Lees verder

Sfeerimpressie kick off 1 maart

Move2Social begeleidt ondernemers met een goed idee naar duurzaam sociaal ondernemerschap. Met Move2Social krijgen innovatieve, sociaal ondernemers in het Hart van Brabant (Oisterwijk, Hilvarenbeek) de kans om hun idee te realiseren, zodat zij kunnen bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De Rabobank is betrokken bij Move2Social. Zij maakten een korte sfeerimpressie van de kick off.

Lees verder

Het Move2Social programma Hart van Brabant is op 1 maart jongstleden officieel van start gegaan. In Oisterwijk kwamen diverse partners, belangstellenden en een groot aantal sociaal ondernemers bijeen. Het programma werd geopend door gastvrouw Lilian Damen-Evers, directievoorzitter Rabobank Hart van Brabant: “Ondernemerschap is de motor van de samenleving.

Lees verder

Kick off Move2Social Hart van Brabant op 1 maart!

Move2Social Hart van Brabant start op 1 maart aanstaande met een officiële kick off-bijeenkomst. Partners, sociaal ondernemers en belangstellenden zijn van harte welkom bij Rabobank Hart van Brabant in Oisterwijk. Maak kennis met de partners, het programma en de positieve energie van sociaal ondernemerschap! De bijeenkomst wordt gestart met een introductie van Lilian Damen-Evers, directievoorzitter van Rabobank Hart van Brabant. Lees hier het persbericht.

Lees verder


Copyright 2018 - KplusV